Projecten

Tuinonderhoud


Het onderhouden van tuinen is een belangrijke tak van mijn bedrijf. Met het juiste onderhoud kan de door u gewenste sfeer en het door u gewenste beeld optimaal worden gerealiseerd.

Ik vind het leuk om met u te bekijken welke keuzes in de tuin gemaakt kunnen worden, zodat uw tuin nog beter uit de verf komt. Voorbeelden hiervan zijn: wordt in de voortuin gekozen met buxus een haag te maken zodat deze een formele uitstraling krijgt?, laten we de zaailingen van bijvoorbeeld Look-zonder-Look op een beschaduwd plekje staan?

Uiteraard kunt u ook enkel op grote lijnen aangeven wat u met uw tuin wilt en de rest aan mij overlaten.


U kunt mij inschakelen voor incidentele of jaarlijkse onderhoudsbeurten maar u kunt ook het gehele onderhoud van uw tuin aan mij uitbesteden. Ik kan u ook een privé-cursus tuinieren in uw eigen tuin geven. Enkele malen per jaar ga ik dan met u in uw tuin aan het werk. Alle onderhoudswerkzaamheden komen aan de orde: het herkennen van planten en onkruiden, ingrijpen bij te snel groeiende planten, het scheuren van vaste planten, het terugknippen en snoeien van de verschillende planten en bomen, bodemverzorging en eventuele gewasbescherming.